Om Nelin

Hej och välkommen till SÅNGEN OM NELIN.

Jag som lägger mycket energi, tid och kärlek på att blogga här heter Elin, är 26 år ung och har en underbar familj bestående av min man David, min son Emil och vårt odjur: hunden Bamse.

Min fantastiska blogg handlar om livet, familjen och väldigt mycket mer. Jag skriver om feminism, genus och normer och hur det påverkar mitt föräldraskap. Jag reser helst hela tiden, men det håller inte riktig ekonomiskt, men en gång om året blir det nog i alla fall. Är du nyfiken på det rekommenderar jag min resekategori. Jag skriver också om språk och scouting: två av mina stora intressen, och ibland även om träning, kost och hälsa och min gastric bypass som jag gjorde i december 2012. Framförallt skriver jag alltid ifrån hjärtat.

Känner du att du inte får nog av mig finns jag både på Twitter och Instagram, @elinwikander på båda, varsågod och följ!
wpid-IMG_20130515_082033.jpgVill du prata mer? Skicka lite kärlek eller så? Då finns jag på elin.wikander (a) gmail.com!

2 reaktion på “Om Nelin

 1. Ami Hedenborg

  Hej, grattis till din examen :)
  Jag är frilansjournalist och skriver just nu på en artikel till ”Vi föräldrar” om att twittra från sin förlossning. Skulle kort vilja intervjua dig om detta, om du vill vara med så mejla mig så hörs vi!
  Hälsningar
  Ami Hedenborg

  Svara
 2. Giorgio

  hello, I’m writing from Italy, I’m a boy scout of the A.G.E.S.C.I.
  I sent you a private message on your facebook profile, you will find it in the ”other”. I do not have your email address and I do not know how to contact you. Please contact me by replying to you facebook or write me by email. Thank you very much! :-)

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge