Livet och bloggen och bloggen och livet

Detta att blogga, är det något som gjort sitt? Många säger det. Jag har gått från att läsa en hel hög bloggar dagligen till att knappt läsa mer än några enstaka. Jag hänger på Instagram istället, som jag upplever mer och mer går från att vara enbart bilder till att verkligen bli en bred kanal där folk verkligen säger saker. Jag gillar Instagram. Samtidigt händer det så ofta att jag läser bakåt i min egen blogg, kommer ihåg saker, får överblick. På ett sätt som i alla fall idag inte riktigt funkar på Instagram.

Jag är lite bloggkluven. Som så många andra. Men just detta, att ha livet nerskrivet någonstans, det är väldigt fint. Jag hittade ett par dagböcker i flytten som jag läste med skräckblandad förtjusning. Jag övervägde att kasta dem men la till slut ner dem i min nostalgilåda igen. Det må vara pinsamt, men det är en del av mig. Så känner jag ofta när jag läser bakåt i min blogg också, herreguuud varför skrev jag så och hur formulerade jag mig och varför var det relevant. Men sen kommer jag ihåg en känsla, ett möte, en händelse. Och så är det värt pinsamheten, det banala.

Nu svamlar jag.

Jag vet inte hur relevant det här inlägget är för någon förutom mig. Men jag tänker att genom att skriva det kanske jag kan påminna mig själv om att skriva lite oftare. För det är fint att ha livet nerskrivet. Om än banalt. Det gör mig inget om ingen läser, men det gör mig mycket att få skriva det och spara det. (Jag har så många gånger ångrat att jag raderade min gamla blogg utan att spara. Det misstaget gör jag aldrig om igen!)

Livet då?

  • Vi har flyttat nu, för knappt två veckor sedan. Det är annorlunda. Det är flyttkaos. Men det kommer bli bra. Igår lekte Emil på vår uteplats i eftermiddagssolen. Allt är värt!
  • Våren  är här och det är fantastiskt. Men jag måste köpa en vårjacka, sen är allt perfekt.
  • Världens bästa Hellmouth gav mig ett par gyllene röda skor häromdagen. Spontant. Sånt är fint.
  • Jag har spelat en nästan riktig match, ett blandscrimm i Örebro som typ var som ett riktigt bout. Med publik. Jag var kapten. Det var ascoolt. Vi vann.
  • Om ett par veckor spelar jag igen. Mitt första riktiga bout med mitt lag. C-stars möte St Pauli B, vi kommer nog inte vinna matchen men jag tror att vi kommer vinna som lag.
  • Emil är snart helt inskolad på sin nya förskola. Han är en stjärna, han trivs och det känns som att vi verkligen har hittat rätt.
  • Jag har äntligen fått tummarna loss och börjat läsa Cirkeln. Det resulterade i att jag har suttit uppe till två om nätterna flera nätter i rad och sträckläst. Det var länge sedan jag hade en så häftig läsupplevelse!
  • Det är tokmycket på jobbet. Som det alltid är på våren. Det är roligt men tufft. Men jag har mycket skoj att se fram emot!
  • Jag ska till Milano i april. Det slår nog det mesta! Derbybootcamp och Milanohäng i vårsolen i flera dagar. Livet alltså!

IMG_20150227_184500 IMG_20150306_204751 IMG_20150308_130641 IMG_20150310_163358  IMG_20150223_175959 IMG_20150221_172100

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge