Fem år senare – vart är vi på väg?

Idag skrevs det viktiga papper i våra liv. Vår lägenhet är såld och i slutet av februari ska det gå vidare till nästa person som ska få äran att förvalta det som varit vårt hem i över fem år. Lägenheten som var mer än ett ruckel när vi köpte den, och som nu är en riktig liten pärla. Jag kommer sakna den och jag kommer sakna Bergishamra.

Vart vi ska ta vägen är än så länge oklart. Men kvar i Stockholm blir vi, så mycket vet vi i alla fall, ungefär där vi är nu fast en bit i sidled är tanken. Vi tittar och tittar men just nu finns det inte mycket ute att välja på. Förhoppningsvis ska det lösa sig med god marginal till februari dock…

Någon som har en fyra att dela med sig av? Till en billig peng? Inte?

kökhall badrum  sovrum

Såhär såg det ut när vi flyttade in sommaren 2009. Så ser det inte ut idag.

En reaktion på “Fem år senare – vart är vi på väg?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge