Jag hade inte tid att blogga i september, jag var upptagen med livet

Okej det är tydligen höst. Än så länge är det okej höst med löv i fina färger, inte iskallt ute och minimalt med regn och blask. Snart kommer hösten som inte är okej. Försöker ignorera detta faktum bäst det går.

Hösten spenderas enligt följande: familjen, derbyn, kakorna. Och jobb. Jobbelijobb. Om två veckor börjar jag nytt jobb, fast på samma jobb. Min chef ska vara föräldraledig och jag ska vara vikarierande generalsekreterare ett tag. Spännande och så in i helvete skitläskigt. Men det kommer gå så himla bra!

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge