ORDNING OCH REDA PENGAR PÅ FREDAG

Nä, okej, det var måndag igår när pengarna trillade in. Men ordning och reda ska det ändå bli. Hela familjen är nu tillbaka i vardagen, jag och David på jobb och Emil på förskola. Efter en väldigt lugn och avslappnad semester ska vi försöka hitta tillbaka till lite rutiner. Alltid lika lätt…

I alla fall, steg ett i detta var att jag gjorde en matplanering för veckan samt förlustade mig lite på MatHem.se. Jag har även upprättat ett gemensamt dokument för vår mat så att hela familjen är lika upplysta om vad vi ska äta och när det ska lagas. OSV.

Maten dårå:

Måndag (igår) – pastagratäng med svamp, paprika, morot, spenat och röd pesto
Tisdag – broccolisoppa
Onsdag – Rödbetspaj
Torsdag – jordnöts- och morotsbiffar med couscoussallad och fetaostcreme
Fredag – halloumilasagne med bönor och oliver

IMG_20140820_000250Att baka mer bröd står också på schemat. Pga gott och billigt!

2 reaktion på “ORDNING OCH REDA PENGAR PÅ FREDAG

  1. Fröken J

    Hej!

    Tror jag kommenterade för ett tag sedan men vet inye om kommentaren kom fram. Jag har följt din viktresa med din op. Så nyfiken hur allt går med den idag? Tänker du på den? Hur äter du nu? Hur ofta? Hur mår du? Vore skit kul om du ville skriva lite om det. Förstår det är din vardag nu men vore ändå så kul. Jag är nyopad & nyfiken på framtiden.

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge