Bloggkärlek till mig själv! Besök min roller derby-blogg!

För den uppmärksamma är detta ingen nyhet, men det är okej om det är det. Vid sidan av den här lilla bloggen driver jag också en blogg som enbart handlar om roller derby, min nyfunna passion i livet typ. Jag har bloggen tillsammans med min kompis Anna som också är ansvarig för att jag fick upp ögonen för derby.

Eftersom derby är underbart och det är kul med bloggar så tänkte jag länkbomba mig själv lite. Bloggen funkar både som intro till derby för den ännu oinvigda och som en fix för dig som redan är beroende! Idag bloggar vi till exempel om den eviga kampen mellan skatehjälm och hockeyhjälm. Och att safe is sexy! In och läs!

>> DERBYLOVE.SE <<

derbylovese

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge