Ännu en bloggutmaning som jag förmodligen inte kommer fullfölja! Nu (strax) kör vi #blogg100!

Såhär många gånger har jag fullföljt en bloggutmaning:

Med det i bakhuvudet har jag nu bestämt mig för att hoppa på #blogg100 – en bloggutmaning som går ut på att blogga varje dag i 100 dagar. Vi får la se hur det går.

Jag tänker att jag under dessa 100 dagar  (som börjar den 1 mars) ska slutförra den förra bloggutmaningen som jag påbörjade i höstas, 30 dagars-utmaningen från november. Många flugor och sådär ni vet. I övrigt finns en överhängande risk att jag babblar på i 100 dagar om Roller Derby, men det få ni ta. Eller bara strunta i att läsa. Min blogg osv osv. Häng på! Önska inlägg i en kommentar om ni vill!

IMG_20140223_140159 IMG_20140223_103550 IMG_20140223_192100 IMG_20140223_112828 IMG_20140223_154043 IMG_20140223_132916

Min helg i sex bilder i oexisterande ordning: varm choklad på Kafé Sjöstugan, svettiga skydd torkar i motljus, halvtidsstretch på tre och en halv timmes-passet, Emil och David öppnade tatueringsstudio, Emil och David somnade i soffan, Bamse satt fint när jag viftade med ost framför nosen på honom.

En reaktion på “Ännu en bloggutmaning som jag förmodligen inte kommer fullfölja! Nu (strax) kör vi #blogg100!

 1. Nova

  JAG VILL ÖNSKA! Såklart. Tänkte att det skulle vara intressant att läsa om hur du ser på föräldraskap nu jämfört med innan du blev förälder – hade du en klar bild över ”hur” du ville vara/göra, eller har det liksom vuxit fram?

  Jag hade nog inte tänkt så mycket alls på själva föräldraskapet mer än att jag ju måste få träffa honom jag ska vara förälder åt först, och utgå från hans behov och personlighet. T.ex. är han väldigt närhetig och därmed samsover vi, bär mycket och sådär, något jag inte hade tänkt så mycket på att man ”kunde” göra innan (utan snarare blivit itutad att ”barn ska lära sig att sova själva” osv).

  Tycker du är så vettig på alla möjliga sätt så hade varit intressant att läsa dina reflektioner!
  Nova recently posted…Lite vikt från backup-axlarna.My Profile

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge