Den där känslan

Jag har en favoritbild från vår förra semester, när vi åkte till Gran Canaria våren 2012, och en favoritbild från den här semestern. Det är egentligen inget särskilt med bilderna, utan det fina är känslan jag får, den där evigheten av lugn som uppenbarar sig i magen. Känslan av att dela det med Emil. Att veta att jag alltid kommer älska honom, oavsett. Det är fint. Och jag är tacksam för att jag får känna så och att vi har haft möjlighet att åka iväg och bara vara vi tre, för det går absolut att hitta den känslan i vardagen också, men för mig så är det något särskilt som stämmer när allt runtomkring är så harmoniskt som det blir på en semester. Det är då jag verkligen bara är.

ElinEmilGC

OLYMPUS DIGITAL CAMERASamma fast ändå inte. Ett drygt år emellan, så mycket som hänt men så mycket som ändå är precis likadant. Emil jag älskar dig.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge