Hur snabbt kan en vecka gå egentligen!?

Det känns helt orimligt att det redan gått en hel vecka och att semestern snart är slut. Imorgon halv tidigt går transferbussen och sen har vi i runda slängar tio timmars resande framför oss innan vi är hemma. Men jag är inte klar än! Jag vill bada mer, promenera mer, leka mer! Nej, nästa gång tänker jag på allvar överväga ett tvåveckors alternativ. Minst!

image

Sista dagen tar vi det piano på hotellet. Mycket bad, god mat, lugn och ro. Medan Emil sovit nu på eftermiddagen har vi druckit drinkar och spelat kort vid poolen.  Och skrivit vykort förstås. Finns det någon annan gång än sista dagen man kan skriva vykort?

En reaktion på “Hur snabbt kan en vecka gå egentligen!?

  1. Mamma

    Samtidigt är det ju ett gott betyg till semestern, både plats, hotell, och miljö – och väder!!!! – att det gått så fort och att ni inte vill åka hem… Men jag ser ju på paradisbilderna på Emil att han också kommer att sakna, inte bara värmen, solen och alla baden, utan även förmånen att på heltid kunna umgås med sina fantastiska föräldrar….

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge