Nu behöver vi inte bada nakna i Turkiet!

Om en vecka är vi i Turkiet och har varit där flera dagar redan. SOM jag längtar. Jag jobbar varje dag fram till resan så när vi väl åker kommer det vara så skönt att vara ledig!

Igår löste jag det sista (nog) viktiga inköpet till resan, det vill säga baddräkt till mig och badbyxor till Emil. Och vet ni, för första gången i mitt liv så provade och köpte jag badkläder utan ångest. Det var en behaglig upplevelse som jag faktiskt gärna gör om. Kors i taket!

Baddträkten är från Twilfit. Jag kikade lite på några andra ställen och alltså, det fanns knappt något ens värt att prova men på Twilfit kände jag att jag kunde köpt i princip alla de hade. Sjukt att det ska vara så svårt att göra vettiga baddräkter. Jag har nämligen hört att baddräkter ska användas, inte bara tittas på – men jag kanske är ute och cyklar? Varför det blir baddräkt är förresten för att jag behöver skydda ärren på magen från operationen. Men ärligt talat så var det så skönt att ha på sig jag nog kör på baddräkt även i framtiden! Badbyxorna till Emil är från Lindex!

3 reaktion på “Nu behöver vi inte bada nakna i Turkiet!

 1. Alfva

  Jag förstår mig ju inte på baddräkter alls, bortsett från träningssimning osv då såklart men får nog hålla med om att den faktiskt såg rätt snygg ut. Kul att du hittade något!
  Och tack för inspon kring badbyxorna, blev ett par hemklickade åt E nu så hon inte heller behöver gå med rumpan bar! :)

  Svara
  1. Elin

   Ja den var verkligen snygg, och fanns flera snygga! För mig handlar det mest om ärren just nu men jag gillade den och det känns skönt, får se hur det blir nästa år. Jag hinner säkert ändra mig flera gånger om :)

   Svara
 2. marvew

  Bad kläder är svårt. Jag har flera modeller som passar utmärkt att sola i men där man får hålla i kläderna vid simning för att inget ska hamna snett. Det är ju urdumt.

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge