Kategoriarkiv: Dagens

Som ogräs

Ja, snabbt växer han, min stora lilla Emil. Häromdagen rensade vi i klädlådorna, ut med allt 68 och in med allt 74. Nu sitter han i en lila body med rävar på från Snoffs (köpt på Underbara barn-mässan i höstas, då var han pluttigare än pluttigast) och jeans från Lindex.

DSCF1142

Är ni vakna än?

Tiden när Emil sov till åtta-nio-tiden är förbi. Med marginal. Nuförtiden gör vi ofta morgon runt sextiden, plus/minus en timme, det betyder att 6.30 som idag är ett ganska bra resultat. Dock hade det varit önskvärt att vi hade sluppit gallskrik i omgångar genom natten. Tandsprickning och förkylning på en gång, det är grejer det!

DSCF1022

Morgonens bebis i body från Lindex och byxor från Italy Kids.

Dagens Emil

Finaste ungen i body från KappAhl, byxor från Cubus och alldeles för stora strumpor från HM. Finaste du, jag älskar dig för precis den du är!

DSCF1009

DSCF1012

Dagens Emil

Godmorgon. Här hemma är det jag som har morgonpasset idag efter en helg med dubbla sovmorgnar. Just nu hänger vi i soffan framför nyhetsmorgon, strax ska vi ge oss ut i det väldigt stökiga köket och ge oss på morgonstädning och frukost. I needz my coffe. Sen beger jag mig till universitetet för slutspurt (eller totalspurt om man ska vara petig) i projektledningskursen.

DSCF0991

Idag sportar Emil en body med bilar från Lindex och ett par leggings från HM. Ja, byxorna är i det minsta laget men de är ju så fiiiina tycker jag, vi kan väl kalla dem trekvartsbyxor bara?

Dagens SJUMÅNADERS-bebis!

Idag är det den åttonde februari och för prick 7 månader sen låg jag i en säng på förlossningen och hade det ganska okej tack vare en förträfflig epidural. Några timmar senare gjorde det dock förjävla ont igen och 18.32 kom Emil. Tänk att det får plats så mycket kärlek och att så mycket häftigt kan hända på 7 månader. Älskade Emil, tack för att du kom till oss!

f61pom

Dagens Emil i Batman-tröja (present från farmor), byxor från Cubus och sötaste strumporna från Åhléns.

När glöggkalaset blev för stojigt

Idag var vi som sagt på glöggkalas, Emil var en stjärna som alltid men efter ett tag tröttnade han på larmet bland allt folk. Då smet vi upp på ovanvåningen och hängde, Emil åt lite på min sjal och lekte med duplo. Eller, mest lekte han med duplokorgen men vem bryr sig.

DSCF0850

DSCF0847

DSCF0868

PS. Klänning och strumpbyxor, båda strl 74 (!!!), kommer från Åhlens.