Kategoriarkiv: Uncategorized

Krukbröd är tydligen en grej?

På en kompis instagram såg jag en omgång krukbröd. Alltså vanliga bröd som bakas i blomkrukor. Och ni vet ju, det måste jag ju testa! Så nu har jag inspirationsgooglat och är ganska säker på vad som blir nästa brödprojekt!

Jag har läst att en antingen gör en bulle och lägger ner, eller att en rullar ihop en ”stubbe” och ställer i krukan. Det senare öppnar minst sagt upp för att fylla brödet på något bra sätt!

Någon som har provat och har några tips?

PhotoGrid_1384964314899

Radiotystnad

I helgen åkte vi till släktingars stuga i Småland. Det var fint och jag valde att lägga ifrån mig mobilen i stort sett hela helgen (inga sociala medier öht men lite mess till David och lite musik när jag diskade). Istället för att sitta med näsan i telefonen så umgicks jag med familjen, läste, badade med Emil, plockade bär och hade det allmänt bra. Bästa beslutet på länge! Nu är vi äntligen hemma i Stockholm igen efter två och en halv vecka borta. Och jag är tillbaka på internettet igen efter tre dagar.

image

Favorit i repris: jag dricker inte med snippan!

För ett tag sedan skrev jag ett väldigt uppskattat inlägg som fortfarande är både relevant och viktigt. Klicka på länken nedan och läs det igen och igen och igen!

JAG BLIR SÅ FRUSTRERAD! Det här är så långt ifrån okej. Vad jag gillar styrs inte av vad jag har mellan benen. Jag är trött på att hela tiden sorteras. Jag har inte bett om det. Jag är jag. Jag är inte ett kön, jag är mer än ett kön, så mycket mer!